foto

Vadim Andrejev

  • nar. 30.3.1958 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2016 Vljubiť i obezvrediť
2015 Glavnyj
Must Alpinist
2014 Sled tigra (TV film)
Stavka na ljubov
Syn
2011 Sakurový džem
2010 Dočki-matěri (TV film)
2009 Semja
2007 Druhý dech
2006 Běšenyje děňgi
Kontrolnyj poceluj
Svoja sredi čuchich
Čego chočet ženščina?
Čeljusti
2005 Persona non grata
Pod palbou
Sumasšedšij děň
2004 Dněvnoj predstavitěl
2003 Začem těbě alibi? (TV film)
1998 Láska k tanečníkovi (TV film)
1994 Budulaj, kotorogo ně ždut
1993 Zavěščanije Stalina
1992 Joy à Moscou (TV film)
Čjornyj kvadrat
1990 Děti z hotelu Amerika
1987 Improvizacija na těmu biografii
1986 Katěnka
Konec operace Rezident
1985 Parašjutisty
Solntse v karmane
1984 Velmi důležitá osoba
1983 Utro bez otmetok
Ženatý svobodný
1982 Bělyj šaman (TV film)
Celnice
Otcové a dědové
1981 Karnaval
Šofjor na odin rejs (TV film)
1980 S ljubovju popolam
U matrosov nět voprosov!
1978 Správný kluk

TV seriály

2018 Matrjoška (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Tri korolevy (TV seriál)
Vernosť (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Ljubov v rozyske (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
Palač (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Polnyj nol (E24)
další epizody (14)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
Staraja istorija (S08E23)
Šans (S08E22)
další epizody (43)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Balabol (TV seriál)
Grom (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Barer (S01E07)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Krepkaja semja (E11)
Orudije suďby (E10)
Blagodětěl (E09)
další epizody (7)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S06E24)
Pojezd idět v děpo (S06E23)
Paděnije (S06E22)
další epizody (20)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
Bolšoj kuš (S05E23)
Něčistyj spirt (S05E22)
další epizody (24)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Familnoje gnězdo (S01E05)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Ikona (S02E11)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
55-j skoryj (S01E01)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Undina (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)
1984 TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
1979 Karl Marx. Molodyje gody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace