foto

Diego Ribon

  • nar. 14.2.1960 (61 let)
    Benátky, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Effetto Domino
2016 Il nido
2015 Gli ultimi saranno ultimi
Lea
2014 Jmenoval se František (TV film)
Vítr ve vlasech
2013 Piccola Patria

TV seriály

2020 Petra (TV seriál)
Morti di carta (E04)
Riti di morte (E01)
2019 Il Silenzio dell'Acqua (TV seriál)
Suburra: Krvavé předměstí (TV seriál)
Následky (S02E02)
2018 Carlo & Malik (TV seriál)
Píseň pro tebe (E07)
Sestry (E05)
Noc bez hvězd (E04)
2017 Suburra: Krvavé předměstí (TV seriál)
Poslední klient (S01E07)
Česnek, olej a chilli (S01E06)
21 dnů (S01E01)
2015 Non uccidere (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky