foto

Andrej Černyšov

  • nar. 3.2.1973 (46 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dama tref (TV film)
Něsokrušimyj
2015 Duše špióna
Hope Lost
2014 Amori elementari
2012 Eto moja sobaka (TV film)
2008 Vopreki zdravomu smyslu (TV film)
2002 Muž bez minulosti
2000 24 časa

TV seriály

2017 Ženich dlja duročki (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Lednikov (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Russkaja naslednica (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2007 Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Špionskije igry (TV seriál)
13-j sektor (E05)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ošejniki dlja volkov (S01E08)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace