foto

Jana Allen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Uteč
2014 Šílenství Debory Loganové
2011 Shunning, The (TV film)
2009 The Bleeding

TV seriály

2017 Barva moci (TV seriál)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (E08)
Ted (E06)
Pure Wudder (E02)
2013 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 29 (S04E08)
2010 Hollywood East (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace