foto

Jana Allen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fear Street
Fear Street 2
2017 Uteč
2014 Šílenství Debory Loganové
2011 The Shunning (TV film)
2009 The Bleeding

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Now the Sons of Eli Were Worthless Men (S01E06)
They Are Weak, But He Is Strong (S01E03)
2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Fade to Blue (S02E10)
2017 Barva moci (TV seriál)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Manhunt (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (S01E08)
Pure Wudder (S01E02)
2013 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 29 (S04E08)
2010 Hollywood East (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky