foto

George Antoni

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Následuj svůj sen
2004 Ano
2002 Trosečníci
2000 Muž, který plakal
Quills - Perem markýze de Sade
1998 Královna Alžběta
Půlnoční let (TV film)
1997 A to Z: The Life Cycle of a Car
Pidilidi
Royal Scandal, A (TV film)
The Tango Lesson
1996 Imitators, The
Mladý Indiana Jones: Putování s otcem - a.z.
1994 Interview s upírem
1992 Orlando
1986 King Kong žije
Madness Museum, The (TV film)
1985 Zina
1984 Tarzan
1983 The Gold Diggers

TV seriály

2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na Nilu (S09E03)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
1992 Nice Town (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Poslední dny Pompejí (TV film)

TV pořady

2001 TV Burp (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace