foto

Sandy McDade

  • nar. 1964
    Galashiels, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ztracená dáma (TV film)
2011 Jana Eyrová
2008 Taggart: Hra s city (TV film)
2005 Secret Smile (TV film)
Show začíná
2004 Jen jedna šance
Quite Ugly One Morning (TV film)
2003 My Uncle Silas II (TV film)
2000 Taggart: Na vlnách rádia (TV film)
1995 Čas smyslnosti
1991 London Kills Me

TV seriály

2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
2006 Vital Signs (TV seriál)
2004 Teachers (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
2003 New Tricks (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
My Uncle Silas (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace