foto

Ron Yerxa

  • nar. 18.5.1947 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 Chuck a Buck
1993 King of the Hill

Dokumentární

2004 Climbing 'Cold Mountain'
2003 Journey to 'Cold Mountain', A (TV film)

TV pořady

2014 The 2014 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
86. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace