foto

Bruno Garcia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Avis de Tempête (TV film)
2019 L'enfant que je n'attendais pas (TV film)
2015 Meurtres à Collioure (TV film)
2014 La malédiction de Julia (TV film)
2013 Une bonne leçon (TV film)
2012 Moi à ton âge (TV film)
2011 Le bon samaritain (TV film)
2004 Inavouables désirs
Une inaccessible séductrice (TV film)
2003 Delfína - Obyčejné radosti (TV film)
Zradné lásky
2002 Perverse Léa
2001 8 rue Charlot
Intimes connexions (TV film)
1999 Trait d'union

TV seriály

2019 Komisařka Florence (TV seriál)
Une vie meilleure (S04E01)
Chérif (TV seriál)
Cherif, fais-moi peur (S06E04)
Disparue (S06E02)
Festival mortel (S06E01)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Bulle d'air (S03E06)
Coupables (S03E05)
Chérif (TV seriál)
Sur le fil - Part 2 (S05E10)
Sur le fil - Part 1 (S05E09)
La Fièvre du vendredi soir (S05E06)
2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Dvojí život (S01E03)
Crimes et botanique (TV seriál)
Le Jardin des papillons noirs (E02)
Fleurs de sang (E01)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Mongeville (TV seriál)
2012 Paradise kemp (TV seriál)
Western camping (S04E05)
2011 Paradise kemp (TV seriál)
La Bonne Aventure (S03E04)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Entre chien et louve (S03E04)
Le Mort sans visage (S03E03)
Les Sanglots d'Hippocrate (S03E02)
další epizody (4)
Paradise kemp (TV seriál)
Doc Love au camping (S02E03)
2009 L'internat (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Fin de partie (S02E06)
Une mort effacée (S02E05)
Cible mouvante (S02E04)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
En plein coeur (S03E06)
Une femme comme les autres (S03E04)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 8 rue Charlot
1999 Trait d'union

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky