foto

Stephen Frost

  • nar. 28.12.1955 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Playing the Moldovans at Tennis
2000 100 Greatest TV Ads, The (TV film) - a.z.
1999 The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades - a.z.
1997 Gobble (TV film)
1996 Brooms
Savage Hearts
1995 Jack and Jeremy's Police 4 (TV film)
Červencová slavnost
1992 Fool's Gold: The Story of the Brink's-Mat Robbery (TV film)
1988 Love Child, The

TV seriály

2014 Boomers (TV seriál)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2001 Mr Charity (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Brighton Belles (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
Jo Brand Through the Cakehole (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
1989 Černá zmije (TV seriál)
Polní soud (S04E02)
1987 Bust (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
1986 Kit Curran (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Girls on Top (TV seriál)
Happy Families (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
Fujtajbl (S02E03)
další epizody (4)
1983 Dramarama (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
Čáryčichač a lovec čarodějnic (S01E05)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Potopa (S01E06)
Nezívačka (S01E05)
Opruz (S01E03)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2011 Dobrodružství s Paulem Mertonem (TV seriál)
2010 The Sweeney: The Life and Work of Jim Sweeney
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2004 Working the Thames (TV seriál)
1997 In Search of Hamlet (TV film)

TV pořady

2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace