foto

Mahmut Suvakci

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Britt-Marie var här
2017 Deník darebáka
2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
2014 Tommy
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Johan Falk: Spelets regler
2011 Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
2010 Snadný prachy

TV seriály

2020 Top Dog (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Not Animals (E07)
Someone Will Pay (E04)
Past, Present and Future (E03)
další epizody (4)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (4)
2016 Mammon (TV seriál)
Miklagard (S02E07)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky