foto

Roman Pavlíček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Rodinka
2007 Ulice: Zlatá muška (TV film)
2005 Dva na schodišti (TV film)
Psí kus (TV film)
2004 Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad (TV film)
2003 Malvína (TV film)
2002 Počkej, až zhasnu (TV film)
2001 Královský slib
Věrní abonenti (TV film)
1999 Kabát (TV film)
Muž s duchem (TV film)
Zimní víla (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1995 Nesmluvená setkání (TV film)
1992 Kouzelné dny
1990 Silnější než já
1989 Masseba
1988 Pražská 5

TV seriály

2009 Škola pro život (TV seriál)
2006 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1989 Letící delfín (TV seriál)

Dokumentární

2013 Život a dílo Františka Pavlíčka (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace