foto

Roman Pavlíček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Rodinka
2007 Ulice: Zlatá muška (TV film)
2005 Dva na schodišti (TV film)
Psí kus (TV film)
2003 Malvína (TV film)
2002 Počkej, až zhasnu (TV film)
2001 Královský slib
Věrní abonenti (TV film)
1999 Kabát (TV film)
Muž s duchem (TV film)
Zimní víla (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1995 Nesmluvená setkání (TV film)
1992 Kouzelné dny
1990 Silnější než já
1989 Masseba
1988 Pražská 5

TV seriály

2012 Rodinka (TV seriál)
Štědrovečerní překvapení (E06)
Cappuccino se šlehačkou (E05)
Miláček Daisy (E04)
další epizody (5)
2011 Rodinka (TV seriál)
Slavíme (E01)
2009 Škola pro život (TV seriál)
Konec osmé třídy (E13)
Poslední parník (E12)
Armáda spásy (E11)
další epizody (13)
2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)
Konec školy (E13)
Výlet (E12)
Křupky Danda (E11)
další epizody (13)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
další epizody (14)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Podle vlastních zásad (S01E02)
2000 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme dostali všichni klaustrofobii (S01E14)
Jak maminka k zimnímu spánku ulehla (S01E13)
Jak do babičky vstoupil duch Dobromily Rettigové (S01E12)
další epizody (14)
1989 Letící delfín (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2013 Život a dílo Františka Pavlíčka (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace