foto

Norbert Schultze Jr.

  • nar. 10.8.1942 (77 let)
    Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
2006 Karl-May-Spiele: Winnetou III (TV film)
2005 Karl-May-Spiele: Winnetou und das Geheimnis der Felsenburg (TV film)
2004 Karl-May-Spiele: Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers (TV film)
2003 Karl-May-Spiele: Old Surehand (TV film)
2002 Karl-May-Spiele: Im Tal des Todes (TV film)
1986 Offene Zweierbeziehung (divadelní záznam)
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)

TV seriály

2005 Schöni Uussichte (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Biggi (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
1994 Fascht e Familie (TV seriál)
1990 Pension Corona (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1956 Max und Moritz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace