foto

Thomas N'Gijol

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Black Snake, la légende du serpent noir
2014 Fastlife
Le Crocodile du Botswanga
2011 Case départ
Životní šance
2008 Vilaine

TV seriály

2014 Frères d'armes (TV seriál)
2011 Bref (TV seriál)
2010 Du hard ou du cochon! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2015 Le Ce Soir Show (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
Tous au théâtre! (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace