foto

John Gabriel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Blind Turn
Kurýr z podsvětí
2011 Cherry Bomb
Johnny's Gone
Justice for Natalee Holloway (TV film)
Open Gate
2009 Discretion
2007 See Jane Run

TV seriály

2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den volna (S13E02)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
Od A do Z (TV seriál)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Down the Rabbit Hole (S04E14)
Into the Wild (S04E13)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

TV pořady

1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace