foto

Ilona Kállay

  • nar. 14.12.1930
    Miskolc, Maďarské království
  • zem. 15.7.2005 (74 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Szerelem utolsó vérig
1998 Üstökös (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1993 Vraždění dětí
1991 Hamis a baba
1988 Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
1987 S.O.S. Szobafogság! (TV film)
Szerelem második vérig
1986 Láska do první kapky krve
1985 Hudba života
Rafinált bünösök (TV film)
Zsákutca (TV film)
1984 A férj vadászik (TV film)
Hal négyesben (TV film)
Paní Eskymačka mrzne
1983 Sértés
Vérszerzödés
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Irány Caracas (TV film)
1980 Fehér rozsda (TV film)
Tullivapaa avioliitto
1979 A hallgatás ára (TV film)
A király meztelen - Mesejáték felnőtteknek (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
Negyedik menet (TV film)
1978 Muslincák a liftben (TV film)
Naftalin (TV film)
1977 Földünk és vidéke (TV film)
Ki látott engem?
1976 Netopýří zámek
1975 Hogyan viseljük el szerelmi bánatunkat?!... (TV film)
1973 A palacsintás király (TV film)
Lányarcok tükörben
1972 Burok (TV film)
Lányarcok tükörben
1971 Régi idők mozija (TV film)
1970 Holnap reggel (TV film)
Pesti erkölcsök (TV film)
1968 Türelmetlen szeretők (TV film)
1967 Jaguár
Novinář
Édes és keserű
1966 A férfi egészen más
Igazságtevö, Az (TV film)
Szerencsés flótás (TV film)
1965 A sedmnáct jim bylo let...
Jövedelmező állás
Kristóf, a magánzó (TV film)
Nem
1963 Mici néni két élete
1962 Všichni jsou nevinní?
1961 Csutak és a szürke ló
1960 Nabídka k sňatku
1959 Kölyök
Vzhůru po šikmé ploše

TV seriály

1996 Hello Doki (TV seriál)
Éretlenek (TV seriál)
Egy kis késedelem (S02E11)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1988 A védelemé a szó (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Festés-mázolás (E03)
1978 Mire megvénülünk (TV seriál)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)
1974 Családi kör (TV seriál)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
A gyanú (E01)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace