foto

Ilona Kállay

  • nar. 14.12.1930
    Miskolc, Maďarské království
  • zem. 15.7.2005 (74 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Szerelem utolsó vérig
1998 Üstökös (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1993 Vraždění dětí
1991 Hamis a baba
1988 Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
1987 S.O.S. Szobafogság! (TV film)
Szerelem második vérig
1986 Láska do první kapky krve
Rafinált bűnösök (TV film)
1985 A férj vadászik (TV film)
Hal négyesben (TV film)
Hudba života
Zsákutca (TV film)
1984 Az áldozat visszatér (TV film)
Kölcsönlakás (TV film)
Paní Eskymačka mrzne
Spanyolul tudni kell (TV film)
1983 Fehér rozsda (TV film)
Harmodios... és meg kell dögleni (TV film)
Sértés
Vérszerzödés
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Irány Caracas (TV film)
1980 Tullivapaa avioliitto
1979 A hallgatás ára (TV film)
A király meztelen (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
Negyedik menet (TV film)
1978 Muslincák a liftben (TV film)
Naftalin (TV film)
1977 Földünk és vidéke (TV film)
Ki látott engem?
1976 Netopýří zámek
1975 Hogyan viseljük el szerelmi bánatunkat?!... (TV film)
1973 A palacsintás király (TV film)
Burok (TV film)
Lányarcok tükörben
1972 Lányarcok tükörben
Régi idők mozija (TV film)
1970 Holnap reggel (TV film)
Pesti erkölcsök (TV film)
1968 A sofőr visszatér (TV film)
Türelmetlen szeretők (TV film)
1967 Jaguár
Novinář
Édes és keserű
1966 A férfi egészen más
Az igazságtevő (TV film)
Egy nyugalmas vasárnap (TV film)
Szerencsés flótás (TV film)
1965 A sedmnáct jim bylo let...
Dongó (TV film)
Jövedelmező állás (TV film)
Kristóf, a magánzó (TV film)
Nem
1963 Mici néni két élete
1962 Všichni jsou nevinní?
1961 A szerző ma meghal (TV film)
Csutak és a szürke ló
1960 Nabídka k sňatku
1959 Kölyök
Vzhůru po šikmé ploše

TV seriály

1997 Helló Doki! (TV seriál)
Nehéz lecke (E05)
Vendég valahonnan (E04)
A doki megkísértése (E03)
další epizody (4)
1996 Éretlenek (TV seriál)
Egy kis késedelem (S02E11)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1988 A védelemé a szó (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Festés-mázolás (E03)
A tenger (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1978 Mire megvénülünk (TV seriál)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)
1975 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
Szökevények (E13)
A kelepce (E12)
1974 Családi kör (TV seriál)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
A gyanú (E01)
1971 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)

Host

TV pořady

1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky