foto

David Ajala

  • nar. 21.5.1986 (34 let)
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brotherhood
Rozkaz zabíjet
Sacrilege
2015 Following Footsteps
Jupiter vychází
2014 Emulsion
2013 Hvězda kriminálu
Rychle a zběsile 6
2012 Illegal Activity
Offender
Payback Season
2011 Jeden den
2009 Hamlet (TV film)
2008 Dospělost
Temný rytíř
2006 Kidulthood

TV seriály

2020 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2019 Supergirl (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S04E15)
Stand and Deliver (S04E14)
What's So Funny About Truth, Justice, and the American Way? (S04E13)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Vše, co jsme našli (E10)
Ikarus (E09)
Znovuzrození (E08)
další epizody (10)
Falling Water (TV seriál)
Safehouse (S02E03)
Watchers (S02E02)
Shadowman (S02E01)
Supergirl (TV seriál)
Bunker Hill (S04E08)
Rather the Fallen Angel (S04E07)
Call to Action (S04E06)
další epizody (4)
2017 Městské legendy (TV seriál)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
Falling Water (TV seriál)
Circular Time (S01E10)
No Task For The Timid (S01E09)
The Well (S01E08)
další epizody (10)
Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Lžíce královny ze Sáby (E05)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Murder on the Plantation (S02E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Tremors (S07E02)
Tracks (S07E01)
2011 Monroe (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2010 Pán času (TV seriál)
Stvůra z podpalubí (S05E02)
2008 Revenge Files of Alistair Fury, The (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky