foto

David Ajala

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brotherhood
Rozkaz zabíjet
Sacrilege
2015 Following Footsteps
Jupiter vychází
2014 Emulsion
2013 Hvězda kriminálu
Rychle a zběsile 6
2012 Illegal Activity
Offender
Payback Season
2011 Jeden den
2009 Hamlet (TV film)
2008 Dospělost
Temný rytíř
2006 Kidulthood

TV seriály

2018 Nightflyers (TV seriál)
Falling Water (TV seriál)
Safehouse (S02E03)
Watchers (S02E02)
The Shadowman (S02E01)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
Falling Water (TV seriál)
Circular Time (S01E10)
No Task for the Timid (S01E09)
The Well (S01E08)
další epizody (10)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Murder on the Plantation (S02E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
2011 Monroe (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2010 Pán času (TV seriál)
Stvůra z podpalubí (S05E02)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Revenge Files of Alistair Fury, The (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace