foto

Oszkár Gáti

  • nar. 21.2.1949 (70 let)
    Szekszárd, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cop Mortem
1992 Rágalom iskolája
1989 Látogató a végtelenböl (TV film)
Mielőtt befejezi röptét a denevér...
Vadon
1988 Küldetés Evianba
1986 Míg új a szerelem (TV film)
Nyári keringő (TV film)
1984 Béla király (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
Šťastný Daniel
1981 Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
Mefisto
Régimódi történet (divadelní záznam)
1980 Lóvátett lovagok (divadelní záznam)
Nők apróban (TV film)
Szerelem (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
Tullivapaa avioliitto
Wiener Walzer (TV film)
1979 Csillag a máglyán
Napforduló (TV film)
1978 Elektrický šok
Fent a Spitzbergáknál (TV film)
K.O.
Lear király (TV film)
1977 Ki látott engem?

TV seriály

2012 Szájhősök (TV seriál)
2004 Életképek (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
T.I.R. (TV seriál)
1981 Verflucht und geliebt (TV seriál)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace