foto

Károly Mécs

  • nar. 10.1.1936 (85 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Past na kočky 2: Ďáblova kočka
2006 A hét nyolcadik napja
2001 Sacra Corona
1999 Sluneční jas
1998 Das elfte Gebot (TV film)
1997 Hráč
Nemkívánatos viszonyok (TV film)
1996 Mohács (TV film)
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1991 Hölgyek és urak (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
Gyilkosság két tételben (TV film)
Vadon
1986 Past na kočky
Stunde des Leon Bisquet, Die (TV film)
1985 Zsákutca (TV film)
1984 A bíró (TV film)
1983 Fekete császár (TV film)
Harmodios... és meg kell dögleni (TV film)
Nemzetemnek vagyok katonája (TV film)
1981 Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
1980 Dědičky
Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Tullivapaa avioliitto
Živ nebo mrtev
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film) - vyp.
Doktor nikdo (TV film)
Kiálts, város! (TV film)
Októberi vasárnap
Setkání s Markem
Slunovrat (TV film)
1978 Ady-novellák (TV film)
Osmdesát husarů
1977 Az elnökasszony (TV film)
Császárlátogatás (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Pasáček Matyi - vyp.
1976 A sas meg a sasfiók (TV film)
Köznapi legenda (TV film)
Mladík a lev (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Kopjások
Nedokončená věta
1974 Gräfin Mariza (TV film)
Szeptember végén (TV film)
1973 A fekete Mercedes utasai (TV film)
Úhor
1972 Stal jsem se mužem zákona
1970 Házasodj, Ausztria! (TV film)
1968 Der Turm der verbotenen Liebe
Isten óvd a királyt (TV film)
Levelek Margitnak (TV film)
1967 Mocorgó (TV film)
Ördögök teste, Az (TV film)
1966 Szerencsés flótás (TV film)
1965 Muži a boj I
Muži a boj II
1964 Az utolsó budai pasa (TV film)
Ha egyszer húsz év múlva
Miért rosszak a magyar filmek?
1962 Zmoklá neděle
1961 Az ígéret földje
Napfény a jégen
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Atentát
Dvě patra štěstí

TV seriály

2015 Az Árpádok emlékezete (TV seriál) - vyp.
2002 Hotel Szekszárdi (TV seriál)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
Tanyai internátus (E05)
Háborús tavasz (E02)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Ferenc Liszt (TV seriál)
Van-e hangod a beteg hazának (E06)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
Korának betege (E02)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Pohřbeni zaživa (E09)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
Nero, krvavý básník (TV seriál)
1975 Michel Strogoff (TV seriál)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
Szökevények (E13)
1974 Családi kör (TV seriál)
1972 Slavné útěky (TV seriál)
Bors (TV seriál)
Camarada Matteó (S03E01)
1970 Der schwarze Graf (TV seriál)
1967 A százegyedik szenátor (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Dokumentární

2016 Szétszakadt Magyarország - vyp.
2013 Fekete krónika (TV seriál)
Lengyelország (TV seriál) - vyp.
2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós
1989 Az öreg gavallér - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky