foto

Frigyes Hollósi

  • nar. 21.4.1941
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 5.12.2012 (71 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Berosált a rezesbanda
Hőskeresők (TV film)
2011 ZooKids - Mentsük meg az Állatkertet!
2010 Tanár úr, kérem (TV film)
2009 Utolsó jelentés Annáról
2008 Tablo
2007 Buhera mátrix
Bányató (TV film)
2006 Budakeszi srácok
Sztornó
2005 Csaó, Bambínó! (TV film)
Ebéd (TV film)
2004 Nepohřbený muž
2002 Előre!
Sobri
2001 Feri és az édes élet
Konfesszió
2000 Portugál
1999 Sluneční jas
1998 Pannon töredék
1997 A hal
1996 Csajok
Neonrománc
Szamba
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1994 A magzat
A pártütök
Feltámadás Makucskán (TV film)
Satanské tango
Így írtok ti (TV film)
1993 Bukfenc
Nikdy nezemřeme
1992 Dělej, máš babu!
Na krásném modrém Dunaji
Roncsfilm
Vörös vurstli
Ördög vigye
1991 A távollét hercege
Bůh kráčí pozpátku
Halálutak és angyalok
Hamis a baba
The Gravy Train Goes East (TV film)
1990 Nem érsz a halálodig (TV film)
Potyautasok
Öld meg a másik kettöt (TV film)
1989 Alapképlet (TV film)
Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor (TV film)
Gyilkosság két tételben (TV film)
Miss Arizona
1988 A másik ember
Hótreál
Küldetés Evianba
Trn pod nehtem
1987 A pacsirta (TV film)
Doktor Minorka Vidor nagy napja
Isten veletek, barátaim
Líbá, máma
Moziklip
Zsúfolt vonat (TV film)
Zuhanás közben
1986 Dráma a vadászaton
Egészséges erotika
Hajnali párbeszéd (TV film)
Képvadászok
Mamiblu
Velká generace
1985 A tanítványok
Bevégezetlen ragozás (TV film)
Békestratégia (TV film)
Egy kicsit én, egy kicsit te
Eszterlánc
Osudná pomsta (TV film)
1984 Eszmélés
Listy, květiny, věnce
Manželství s volným dnem
Élő holttest (TV film)
1983 Hatásvadászok
Kachní dobrodružství
Kutya éji dala
Lehké ublížení na těle
Šťastný Daniel
1982 Cha-Cha-Cha
Mirandolina (divadelní záznam)
Sup
1981 Transport smrti
1980 Tullivapaa avioliitto
1978 Krétakör (TV film)

TV seriály

2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
A barátok visszatérnek (S04E10)
Belgrádi emberünk (S04E09)
Új leosztás (S04E08)
další epizody (10)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (20)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (17)
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi (TV seriál)
A királykodás mestersége (E03)
2002 Tea (TV seriál)
2000 Valaki kopog (TV seriál)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Glóbusz (TV seriál)
Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
Privát kopó (TV seriál)
Az örökség (E01)
1992 Maigret (TV seriál)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Angyalbörben (TV seriál)
Military Tours (E11)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
Military boutique (E01)
Walaki (TV seriál)
1989 Linda (TV seriál)
Víziszony (S03E01)
1986 Zsarumeló (TV seriál)
Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
1974 Családi kör (TV seriál)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace