foto

Charlie Saxton

  • nar. 7.11.1989 (30 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 All for Nikki
2018 The Path
2015 The Comments
2013 Mládeži nepřístupno
Učitelka angličtiny
2011 Kokurikozaka kara
2010 Twelve
2009 Pevné pouto
Rock ze střední
2008 Stalo se
2005 Rounding First
2003 Mail Order Bride
1998 Pants on Fire

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Kukaččí mládě (S09E21)
2018 3 mimo: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
Terra Incognita – 1. část (S01E01)
2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
In the Hall of the Gumm-Gumm King (S02E13)
Mistrial and Error (S02E12)
Unbecoming (S02E11)
další epizody (13)
2016 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Something Rotten This Way Comes (S01E26)
A Night to Remember (S01E25)
Angor Management (S01E24)
další epizody (26)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Assistant (S04E06)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Ženské problémy (S02E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Sledovačka (S05E17)
2014 Betas (TV seriál)
This Is It (E11)
Blinded By The Light (E10)
Steppin' Out (E09)
2013 Betas (TV seriál)
Show & Tell (E08)
Strange Magic (E07)
Lowdown (E06)
další epizody (8)
Workaholics (TV seriál)
Fourth and Inches (S03E14)
2012 The Flipside (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Sousedé (S02E04)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Heist School (S02E01)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Primát (S03E09)
Tranďák (S03E07)
Mládí vpřed (S03E06)
další epizody (7)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Jsem alergen (S02E09)
Třetí meta (S02E08)
další epizody (9)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
To je Amerika (S01E09)
Je to protetický (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky