foto

Tibor Haraszin

  • nar. 1.10.1922 (96 let)
    Szerencs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 A legényanya
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
Doktor Minorka Vidor nagy napja
1986 Az aranyifjú (TV film)
Fekete kolostor (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
Szerelmek (TV film)
Ty zatracený živote
1983 A béke szigete (TV film)
Visszaesök
1982 Kettévált mennyezet
1981 Közjáték Vichyben (TV film)
1980 Tessék engem elrabolni
Tullivapaa avioliitto
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1976 A kenguru
1974 Lodník na Dunaji
Makra
1972 Felhőfejes (TV film)
1970 Muž z obrazovky
Tizennégy vértanú (TV film)
1965 A sedmnáct jim bylo let...
1964 A szívroham (TV film)
Új Gilgames
1955 Láska v kočáře
1952 Tankista Andráš

TV seriály

1989 Linda (TV seriál)
Víziszony (S03E01)
1988 A védelemé a szó (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1984 T.I.R. (TV seriál)
1982 Tenger, A (TV seriál)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace