foto

Sergej Selin

  • nar. 12.3.1961 (58 let)
    Voroněž, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Korporativ
2011 Tichaja zastava
Vykrutasy
2008 Mucha
2007 Lera (TV film)
1994 Prochindiada 2
1993 Grech. Istorija strasti
Komedie ve třetí nápravní
1991 Dějstvuj, Maňa!
1990 Duchov děň

TV seriály

2015 Serjožka Kazanovy (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Gavajskaja roza (S02E10)
Semejnyj podrjad (S02E09)
další epizody (10)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zamknutyj krug (S08E30)
Ošibka (S08E29)
Gosti iz mraka (S08E28)
další epizody (30)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Svidětěl (S01E10)
Mišeň (S01E09)
další epizody (10)
Trassa (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S07E32)
Napravlennyj vzryv (S07E31)
Dvojnoj zachvat (S07E30)
další epizody (32)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
Opravdannyj risk (S06E16)
Ličnoje dělo (S06E15)
další epizody (33)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Srok davnosti (S04E32)
Art (S04E31)
Opasnyj gruz (S04E30)
další epizody (32)
2009 Bratany (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
Těmnota (S03E26)
Zolotaja oseň (S03E25)
další epizody (51)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)
Prochodnaja peška (S01E23)
Ochota na tajpana (S01E22)
další epizody (24)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
Jan i Iň (S03E18)
Sumasšedšij vzryv (S03E17)
další epizody (17)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
Foto na pamjať (S02E16)
Něputěvaja (S02E15)
další epizody (16)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Prostoj motiv (S01E16)
Kollekcioněr (S01E15)
Raz pljunuť (S01E14)
další epizody (14)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Zolotaja banka (S05E25)
Samorodok (S05E24)
další epizody (26)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)
Voroňja slobodka (S04E25)
Striptiz po-tajski (S04E24)
další epizody (26)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (26)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Zakazčik (S02E24)
Sobaka Stalina (S02E23)
další epizody (24)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
další epizody (31)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace