foto

Denis Forest

  • nar. 5.9.1960
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • zem. 18.3.2002 (41 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Bouře století (TV film)
Hidden Agenda
1997 Na život a na smrt (TV film)
1996 Likvidátor
Věznice Andersonville (TV film)
Where Truth Lies
1994 Maska
Město zločinu
Proti zdi (TV film)
1993 Cliffhanger
1991 Obojek
1989 Champagne Charlie (TV film)
Destiny to Order
Lonely Child: The Imaginary World of Claude Vivier
The Long Road Home
1987 Pulec a velryba
1986 Výstup
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Vedoucí místo
1983 The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew

TV seriály

2002 Policejní odznak (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Akta X (TV seriál)
Prozřetelnost (S09E10)
Původ (S09E09)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Secret Service (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Dial 9 for Murder (S02E21)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Writer Wrong (S02E07)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace