foto

Erich Anderson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cold Brook
The Neighbor
2017 Halfway There (TV film)
2012 Vdaná nevěsta (TV film)
2006 Special
2004 Fearless (TV film)
Jack (TV film)
2003 Čas vzpomínek (TV film)
2002 Nevěrná
Směr východ (TV film)
2000 Blood Money (TV film)
Dvojník
1998 "Defektiv" BOONE
Hranice možností
Špinavý kšefty
1997 Hlídač mrtvých
1996 Expert
Infinity
Na útěku (TV film)
Parking
1995 Gramps (TV film)
1994 Policejní odznak
1992 Vražedkyně (TV film)
Witches of Eastwick, The (TV film)
1991 Love Kills (TV film)
Session Man (TV film)
1990 Dvě esa (TV film)
1988 Bat 21
Patty Hearstová
Police Story: Monster Manor (TV film)
1986 Vítej mých 18
1984 Nezvěstní v boji
Pátek třináctého 4

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
The Coping (S04E05)
2017 Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Beránek (S04E14)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
Zdravotní důvody (S01E03)
Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Summer Girls (S02E07)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Vnitřní hlas (S06E18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a cizinec (S08E02)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Hard Day's Knight (E04)
Mentalista (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Do You Hear What I Hear? (S04E04)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
Invaze buranů (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Máma v dodávce (S03E02)
Dr. House (TV seriál)
Pozor na věk (S03E19)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Uzávěrka (S02E19)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlas ze záhrobí (S01E09)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Hazel Park (S03E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Jagaton (S07E08)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Únosce a nalezená (S01E03)
Policejní okrsek (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Adžarv (S08E06)
Tichá prosba (S08E05)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
From Here to Maternity (S05E20)
Pohotovost (TV seriál)
Greene bledne závistí (S06E03)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Deprogramátoři (S02E16)
1995 Marshal (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Second Chances (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Záhada (S05E14)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Baby Talk (TV seriál)
Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Hard Copy (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
For Love and Honor (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace