foto

James Holmes

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 No Point (TV film)
2010 Gayle Tuesday: The Comeback (TV film)
2009 2009 Unwrapped with Miranda Hart (TV film)
Final Showing
2007 Iluze lásky
Legenda o mém synovi (TV film)
2006 Fear of Fanny (TV film)
The Lives of the Saints
2005 Coked Up Britain (TV film)
Open Wide (TV film)
2001 Láva
Toll
1996 Office, The (TV film)
1993 Zabiják
1992 Blue Black Permanent

TV seriály

2017 Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
2014 Miranda (TV seriál)
Opona padá (S04E02)
2013 The Chaos (TV seriál)
2010 Miranda (TV seriál)
Dokonalé Vánoce (S02E06)
Klesám níž (S02E04)
Jdeme na to (S02E03)
další epizody (5)
2009 Miranda (TV seriál)
Pes (S01E06)
Výmluva (S01E05)
Dovolená (S01E04)
další epizody (6)
PhoneShop (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
2008 Dani's House (TV seriál)
Poslední nepřítel (TV seriál)
2005 Jane Hall (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Místní nula (S02E03)
2003 The Sitcom Trials (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2001 Noble and Silver: Get Off Me! (TV seriál)
TV Go Home (TV seriál)
Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
Rhona (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
1995 Stand-up Show, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2011 How TV Ruined Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 TV Burp (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace