foto

Nicholas McGaughey

  • nar. Portsmouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood
2004 Způsob života
2001 Z pekla
2000 Gladiátor
1999 Krásní lidé
1998 L'Enfant au grelot
1997 Twin Town
1996 The Proposition
1995 Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory)
Sharpovo zlato (TV film)

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Aberfan (S03E03)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Přátelé a nepřátelé (S01E01)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Na konec světa (S02E04)
Putování zatracenců (S02E03)
2013 Atlantis (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zaměněná těla 1 (S07E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky