foto

Nicholas McGaughey

  • nar. Portsmouth, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood
2004 Způsob života
2001 Z pekla
2000 Gladiátor
1999 Krásní lidé
1997 Twin Town
1996 The Proposition
1995 Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory)
Sharpovo zlato (TV film)

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Přátelé a nepřátelé (S01E01)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Na konec světa (S02E04)
Putování zatracenců (S02E03)
2013 Atlantis (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace