foto

Eric Zuckerman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 That Thing with the Cat
2013 Frankenstein Theory, The
Liberace! (TV film)
The Devil You Know
2010 Exmanželka za odměnu
Rande v Římě
Vem si mou duši
2009 Krvavá jízda
2008 Baby Máma
Mejdan v Las Vegas
2007 Holky jsou fajn, ale pes je pes
I Do & I Don't
Purpurové květy
2005 Romancing the Bride (TV film)
Šestý zápas
Válka světů
2004 My Sexiest Mistake (TV film)
Smyčka
Tempting Adam (TV film)

TV seriály

2017 The Last Tycoon (TV seriál)
A More Perfect Union (E07)
2016 Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Where My Dreidel At (S03E09)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
2012 Best Friends Forever (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
2005 Kancl (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace