foto

Roger W. Morrissey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Frankenstein Theory, The
2012 The Lords of Salem
2003 Satan
2002 Jako Mike
2000 Závada Blair Witch (TV film)
1999 Cesta do Cannes
1998 Tale of the Mummy
1996 Father Frost
1994 Řeka kamenů

TV seriály

2010 Odložené případy (TV seriál)
Proměna (S07E14)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt na sekeru (S08E05)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Návrat valkýry (S06E09)
Prsten (S06E08)
Zlato Rýna (S06E07)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Životní podmínky (S04E02)
Perníková chaloupka (S03E11)
Akta X (TV seriál)
Arkádie (S06E15)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Lovci (S04E15)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)

Dokumentární

2004 The AMC Project: The Talent Collector (TV film)

Host

TV pořady

2007 Search for the Next Elvira, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace