foto

John Harding

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
2011 Železná lady
2002 Sbohem, pane profesore (TV film)
Smallpox 2002: Silent Weapon (TV film)
2001 Othello (TV film)
1995 Daisies in December (TV film)
1994 Důvěra (TV film)
Milner (TV film)
1993 Vyberte si svou třídu (TV film)
1991 Trauma (TV film)
1987 Malá Dorritka
Scoop (TV film)
1985 Mr. and Mrs. Edgehill (TV film)
1984 Pozdravuj na Broad Street
Young Visiters, The
1966 Zakázaný majetek

TV seriály

2014 Undeniable (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
Trust (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Mstitel (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 On the Up (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Campion (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Unnatural Causes (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Trauma (TV film)

TV seriály

1973 Second City Firsts (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 What We Did on Our Holiday (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace