foto

Guy Rolfe

  • nar. 27.12.1911
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.10.2003 (91 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puppet Master: Blitzkrieg Massacre - a.z.
2003 Puppet Master: The Legacy - a.z.
1999 Retro Puppet Master
1994 Puppet Master 5: The Final Chapter
1993 Puppet Master 4
1991 Mistr loutkář III: Toulonova pomsta
1987 Dark Angel, The (TV film)
Panenky
1985 Nevěsta
1979 Pokrevní příbuzní
1973 And Now the Screaming Starts!
1971 Mikuláš a Alexandra
1969 Land Raiders
1965 The Alphabet Murders
1964 Pád říše římské
1962 Taras Bulba
1961 Král králů
Mr. Sardonicus
Sněhurka a tři moulové
1960 Barbarians, The
1959 The Stranglers of Bombay
Yesterday's Enemy
1958 Girls at Sea
1957 Light Fingers
1956 It's Never Too Late
You Can't Escape
1954 Dance Little Lady
1953 King of the Khyber Rifles
Operation Diplomat
The Veils of Bagdad
Young Bess
1952 Ivanhoe
1951 Home to Danger
1950 Prelude to Fame
The Reluctant Widow
1949 Fools Rush In
Portrait from Life
Spider and the Fly, The
1948 Easy Money
Saraband for Dead Lovers
Zastávka smrti
1947 Bídák
Hladový vrch
Meet Me at Dawn
Mikuláš Nickleby
Štvanec
1938 Povstalci z hor
1937 Rytíř beze zbraně

TV seriály

1987 Villém Tell (TV seriál)
1981 Kessler (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
New Adam New Eve (S02E06)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
The Widow of Bath (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace