foto

Valérie Karsenti

  • nar. 26.8.1968 (52 let)
    Pantin, Seine-Saint-Denis, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La Fugue (TV film)
Paris-Brest (TV film)
2018 Le Poulain
Scènes de ménages: ça s'enguirlande pour Noël (TV film)
2017 L'École buissonnière
2016 Ma famille t'adore déjà
Tuer un homme (TV film)
2015 Léto All Exclusive
Scènes de ménages: Enfin en vacances, à la mer (TV film)
2014 À toute épreuve
2012 Je me suis fait tout petit
2009 Ježek
Tellement proches
2008 LOL
Modern Love
2005 Confession d'un menteur (TV film)
Jak moc mě miluješ?
Un prof en cuisine (TV film)
1990 Sniper (TV film)
1986 On a volé Charlie Spencer!

TV seriály

2018 La Faute (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Marjorie (TV seriál)
Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2013 Chérif (TV seriál)
Crime à la carte (S01E05)
Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
další epizody (6)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Troisième partie (E03)
Deuxième partie (E02)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2004 Maigret (TV seriál)
Maigret v rodinném penzionu (E51)
1990 Edouard et ses filles (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky