foto

Diane Keen

  • nar. 29.7.1946 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 The Deputy (TV film)
Zrazení Krista (TV film)
2001 Nikde v Africe
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1985 Třináct u stolu (TV film)
1984 Killer Waiting (TV film)
1980 Kapela ze Shilingbury
Silver Dream Racer
1977 Inspektor Sweeney
1974 The Sex Thief
1970 Toomorrow
1967 Here We Go Round the Mulberry Bush
Popdown

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
You Must Be the Husband (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1984 Oxbridge Blues (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Foxy Lady (TV seriál)
1981 Shillingbury Tales, The (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zabiják s dlouhou rukou (S01E04)
1976 Feathered Serpent, The (TV seriál)
1975 Cuckoo Waltz, The (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace