foto

Anna Šerbinina

  • nar. Jekatěrinburg, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 9 dněj i odno utro
Duna
Něrealnaja Ljubov
2012 La Vérité si je mens ! 3
2011 La Ligne droite
Une pure affaire
2010 Kompensacija
2008 Coloc-Scopie (TV film)
2006 Cabaret Paradis
2005 Další, prosím!
Čas, který zbývá

TV seriály

2016 Vinyl (TV seriál)
Pilot (E01)
2012 Razvod (TV seriál)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace