foto

Alexej Frandetti

  • nar. 15.1.1984 (36 let)
    Taškent, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vjes mir u našich nog
2013 Zimnij puť
2010 Slon
2009 Gorjačije novosti
Ivan Hrozný
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2007 Boj s těňju 2: Revanš
Krutost
2005 Ot 180 i vyše
2002 Železnodorožnyj romans (TV film)

TV seriály

2015 Kvest (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Schvatka (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Bajker (E07)
Maša v zakoně (TV seriál)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Nanoljubov (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky