foto

Brian J. Carter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky
2017 Damn Bro!
2016 Loserville
2015 Sex, Death and Bowling
Zvláštní příběh rodiny F
2014 In Stereo
Santa Con

TV seriály

2019 Paní Fletcherová (TV seriál)
Volná jako pták (E01)
2018 Gotham (TV seriál)
Střepy zrcadla (S04E12)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy a její šťastné místo! (S02E10)
Černá listina (TV seriál)
Ředitel č.24 Dokončení (S03E10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Číslo 6 741 (S05E04)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Dámská jízda (S01E01)
Deadbeat (TV seriál)
The Spank Job (S02E08)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Informace (S04E03)
2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Sedmá velmoc (S05E08)
2013 Bad Kitty: The Series (TV seriál)
Vanderpump Rules (TV seriál)
2011 Pan Am (TV seriál)
Pilot (E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Delinquent (S12E23)
2010 In Between Men (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
New York Minute (S16E08)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky