foto

Natalia Castellanos

  • nar. Paramaribo, Suriname

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 2nd Chance for Christmas
2012 Bitevní loď
2011 The Doctor (TV film)

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Money, Honey (S06E05)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrůda (S09E17)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Shooter (TV seriál)
Overwatch (S01E04)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Nešika (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
2009 Workshop (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Yahrzeit (S05E22)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 X Effect (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky