foto

Leila Jäntti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Isän kuolema (TV film)
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
Piilopaikka kahdelle (TV film)
Puhdas päämäärä (TV film)
2004 Enkeli tulessa (TV film)
Kiltin yön lahjat (TV film)
2002 Tappava säde (TV film)
2000 Viimeiset mitalit (TV film)
1999 Kivinen lintu (TV film)
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1997 Arktinen lumous (TV film)
1996 Laskettu aika (TV film)
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Johanneksen leipäpuu (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
Ovi (TV film)
1991 Hélène S. (TV film)
1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
Anna-Liisa (TV film)
1987 Maailman pisin mies (studentský film)
1984 Niskavuori
1983 Jon
1982 Vlčí léto laponského mlynáře
1981 Kiljusen herrasväki
Pedon merkki
1980 Aurinkotuuli
1979 Peluri (studentský film)

TV seriály

2010 Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Parasta aikaa (TV seriál)
Runosuoni sykkii (E02)
2007 Punahilkka (TV seriál)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Presidentit (TV seriál)
Toinen erä (E10)
Piinaviikko (E09)
Elinikäinen presidentti (E08)
další epizody (5)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
Mäntsälän kapina (E03)
další epizody (5)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
Koettelee vaan ei hylkää (E05)
Uusi alku sodan uhatessa (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2017 Hulluus kylässä (TV film)
2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2010 Pimeän puolella (TV seriál)
2009 1809 - Syntyikö Suomi? (TV film)

TV pořady

2006 Läpiveto (TV pořad)
1987 Hymyhuulet (TV pořad)

Maskérská filmografie

Filmy

1983 Jon
1979 Peluri (studentský film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky