foto

Anne Lakanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2009 Snow Business
2006 Unna a Nuuk
2005 Koti-ikävä
Perintö
2004 The Easy Writer
2003 Paratiisi
Valssi
2001 Ampiaispaini
Turilas & Jäärä
Turilas & Jäärä: Diskokuningas
Turilas & Jäärä: Mikropiiri
2000 Bad Luck Love
Elokuvantekijät
Rippeitä
Yksityisetsivän tytär
1999 2001 toivetta
1998 Eros ja Psykhe
1997 Hyvän tekijät
1995 Suolaista ja makeaa
1994 Virkistysalue
1993 Kun piru tuli polkupyörällä sepän tölliin ja sepän vaimo sai uuden nenän
Vatsa?
Voihan nenä!
1992 Missä tukkani on?
1991 Panostaja (TV film)
1990 Puistoja
1987 Älä itke Iines
1986 O sněhové královně
Tarmo Hynäsen onnellinen päivä
1985 Pimeys odottaa
1983 Apinan vuosi
Jeesuksen pojat (TV film)
Once Upon a Time... (studentský film)
1981 Läpimurto (studentský film)
Posliinikissa (studentský film)

TV seriály

2019 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Rosvoliitto iskee jälleen (E06)
Uusi suunnitelma (E05)
Huolestuneet naapurit (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2017 Matka merelle
2011 Katseen raunio
2010 Stadilaista tangoa etsimässä
2009 Oscar menee Meksikoon
2008 Bam
2007 Turvapaikka
2006 Edén Pastora - "Komentaja Nolla"
Risto ja Minna
2005 Kosminen näytelmä
2004 Elämä, näytä minulle kasvosi
Punainen raketti
Valto Laitinen: Pariisin pianisti (TV film)
2003 Yksinäisen tähden harhailija
2002 Saaren vangit
2001 Vieraalla maalla
Zlodějský svět
1999 Kuppausta Kotiharjun saunassa
Risto
Valon kääntöpiirillä
1998 Espanjan konsuli
Runoja Suomessa
Taivaallinen tehtävä
1997 Gift of Dreams, The
Naisenkaari
1995 Vampira
1994 Ailan aika
Tino
1993 1939
1992 Viimeinen kesä
1991 Temppeli
Veljet
1989 Sijainen
Valtakunnan sydän
1988 Sielun veljet Moskovassa
1987 Hotel Belveder
1984 Tasavallan juuret (TV film)

Hudební videoklipy

2000 Polkupyörällä ajaminen on tarpeellista (hudební videoklip)

Koncert

1999 Tuulipuvun tällä puolen (koncert)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Perintö
2003 Paratiisi
1983 Once Upon a Time... (studentský film)

Dokumentární

2010 Stadilaista tangoa etsimässä
2006 Risto ja Minna
2003 Yksinäisen tähden harhailija
1994 Ailan aika
Tino
1991 Temppeli

Režijní filmografie

Filmy

2003 Paratiisi
1983 Once Upon a Time... (studentský film)

Dokumentární

2004 Valto Laitinen: Pariisin pianisti (TV film)
1980 CROQUIS (studentský film)

Koncert

1999 Tuulipuvun tällä puolen (koncert)

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 Hautajaiset (studentský film)
Once Upon a Time... (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky