foto

Jonathan Forbes

  • nar. Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Thomas & Friends: Christmas on Sodor
2016 Mašinka Tomáš: Zapněte motory
2014 Thomas & Friends: Trouble on the Tracks
2013 Lokomotiva Tomáš: Král železnic
Thomas & Friends: The Thomas Way
2003 Conspiracy of Silence
Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
2002 Úžasní Ambersonovi (TV film)

TV seriály

2019 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 4 (S04E04)
2018 Women On The Verge (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2017 Fearless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (4)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (9)
Pypo (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
A Crack in the Armor (E10)
další epizody (11)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2010 Zatracení cizinci (TV seriál)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace