foto

Marija Berseněva

  • nar. 30.5.1981 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ja ljubiť těbja budu, možno?
2014 S 8 marta, mužčiny!
2006 Zdravstvujtě, my vaša kryša

TV seriály

2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
2014 Kontužennyj (TV seriál)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
2012 Mama-detektiv (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Tancor (S02E25)
Prizrak prošlogo (S02E24)
Avarija (S02E23)
další epizody (20)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace