foto

Marija Berseněva

  • nar. 30.5.1981 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ja ljubiť těbja budu, možno?
2014 S 8 marta, mužčiny!
2006 Zdravstvujtě, my vaša kryša

TV seriály

2019 Čužoj rebjonok (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
2014 Kontužennyj (TV seriál)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
další epizody (23)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Tancor (S02E25)
Prizrak prošlogo (S02E24)
Avarija (S02E23)
další epizody (20)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky