foto

Boris Polunin

  • nar. 25.9.1962 (57 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2013 22 minuty
Vladěnije 18
Čto tvorjat mužčiny!
2012 Odinokij ostrov
2011 Žila-byla odna baba
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Zapreščennaja realnosť
2008 Den D
Realnyj papa
2006 Lov na Piraňu
2005 Popravčí

TV seriály

2019 Vspyška (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Missioněr (S02E04)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
2013 Propavšie bez věsti (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Progulka zaključjonnych (S06E08)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Prizrak (E07)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Porožňak (S04E03)
2010 Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
2008 Ranětki (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
Čužaja těň (S01E03)
2004 Soldaty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky