foto

Dmitrij Šarakois

  • nar. 15.1.1986 (33 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ot jakby (TV film)
2015 Těrritorija
2014 Kavkazskaja plennica
2012 Mužčina s garantiej
2011 Beremennyj
2008 Nová Země
Papírový voják
2007 Artistka
Žizň vrasploch
2006 Nikto ně znajet pro sex

TV seriály

2016 Něvaljaška (TV seriál)
2014 Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Bludnyje děti (TV seriál)
Meč (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Škola №1 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace