foto

Jon Kortajarena

  • nar. 19.5.1985 (33 let)
    Bilbao, Vizcaya, País Vasco, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Aspern Papers
2017 Double Dutchess: Seeing Double, the Visual Experience
Kůže
2016 Acantilado
2015 Andròn - The Black Labyrinth
2009 Single Man

TV seriály

2017 Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
GLOBALREACH (S02E20)
MHORDER (S02E19)
další epizody (5)

Hudební videoklipy

2015 Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace