foto

Frances Barber

  • nar. 13.5.1958 (60 let)
    Wolverhampton, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blue Iguana
2017 Der Buchladen der Florence Green
Filmové hvězdy neumírají v Liverpoolu
The Escape
2016 El elegido
2015 Mr. Holmes
2012 May I Kill U?
We'll Take Manhattan (TV film)
2009 Fattest Man in Britain, The (TV film)
2008 King Lear (TV film)
2007 Góóól! II
2004 Evilenko
Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
Svatba po židovsku
2003 Královna bojovnice
Listening
2002 24 hodin ze života jedné ženy
Zamilovaný gigolo
Červená siréna
2001 The Gentleman Thief (TV film)
Ve znamení ohně
2000 Esther Kahn
Zlaťák
1999 Mauvaise passe
Plastic Man (TV film)
Real Women II (TV film)
Toy Boys
1998 Dalziel and Pascoe: The Wood Beyond (TV film)
Správný ženský (TV film)
Still Crazy - Pořád naplno
1997 Fotograf mrtvých duší
Royal Scandal, A (TV film)
Rules of Engagement (TV film)
Tea
The Ice House (TV film)
1995 3 Steps to Heaven (TV film)
Aristophanes: The Gods Are Laughing (TV film)
Dirty Old Town (TV film)
1994 Du fond du coeur
Giorgino
1993 Soft Top Hard Shoulder
Thatcherworld (TV film)
1992 The Leaving of Liverpool (TV film)
1991 Do Not Disturb (TV film)
Hancock (TV film)
Secret Friends
Young Soul Rebels
1990 The Grasscutter
1989 Chambre à part
1988 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
Velmi si vás vážíme
Victim of the Brain
1987 Clem (TV film)
Nastražte uši
Sammy a Rosie to dělají
1986 Trosečník
1985 Acceptable Levels
White City
Zet a dvě nuly
1982 Home Sweet Home (TV film)
Misionář

TV seriály

2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zločin a trest (S19E02)
2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Pestilence (E03)
The Dome and the Domicile (E02)
Original Sin (E01)
2015 Murder in Successville (TV seriál)
2013 Psychobitches (TV seriál)
Spa, The (TV seriál)
Vicious (TV seriál)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Páteční večeře (TV seriál)
Mercedes (S01E05)
Silk (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Wicked Wedding Night (S01E02)
Pán času (TV seriál)
Svatba River Songové (S06E13)
Zavíračka (S06E12)
Dobrý muž jde do války (S06E07)
další epizody (6)
2010 Nativity, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šílená Molly (S13E05)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Přijíždí teta Irma (S01E06)
Street, The (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Ohlášená vražda (S01E04)
2002 Celeb (TV seriál)
Druhá míza (TV seriál)
Having It Off (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1998 Rhodes (TV seriál)
1997 Ruby (TV seriál)
1991 Orchid House, The (TV seriál)
1990 Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dáma se závojem (S02E02)
1989 Behaving Badly (TV seriál)
Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Polymorf (S03E03)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2017 McKellen: Playing the Part
2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
Muse of Fire
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2006 Pet Shop Boys: A Life in Pop (TV film)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace