foto

Mária Kráľovičová

  • nar. 7.6.1927 (91 let)
    Čáry, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2015 LENI (divadelní záznam)
2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
2010 Olé, zápražka (TV film)
2009 Ženský zákon (divadelní záznam)
2006 Veľké šťastie
2001 Vadí nevadí
1998 Drahí príbuzní (TV film)
1997 Amálka, ja sa zbláznim! (TV film)
1995 Albert, Albert (TV film)
1994 Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1993 Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace