foto

Vanessa Bell Calloway

  • nar. 20.3.1957 (63 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Medicine Men
2019 Harriet
2018 Her Only Choice
Love, Once and Always (TV film)
Na špatné straně
The Counter: 1960
Thriller
Throwback Holiday
Unbroken: Path to Redemption
2017 Message from a Mistress
2016 Hustle vs. Heartache
LAPD African Cops
Southside with You
The Bounce Back
The Miki Howard Story
The Preacher's Son
2015 To Hell and Back (TV film)
2014 The Divorce (TV film)
2013 Between Sisters (TV film)
Holla II
In the Company of Friends (TV film)
2012 Last Fall, The
The Obama Effect
The Undershepherd
2009 Applause for Miss E (TV film)
Aussie and Ted's Great Adventure
Killing of Wendy
Truly Blessed
2008 Dům na špatné adrese
2007 Stompin'
2004 Pryor Offenses (TV film)
2003 Dvanáct do tuctu
Láska nic nestojí
Motorkáři
2002 Americký Casanova
Červené kecky (TV film)
2001 All About You
Bratři
2000 A Private Affair (TV film)
Love Song (TV film)
1998 Archibald the Rainbow Painter
The Temptations (TV film)
When It Clicks
1996 America's Dream (TV film)
Cherokee Kid (TV film)
Denní světlo
1995 Krvavý příliv
1994 Neobyčejné léto
1993 Tina Turner
1992 Bébé's Kids
Tančírna v hotelu Savoy (TV film)
Why Colors?
1991 Tehdy v Memphisu (TV film)
1990 Polly: Comin' Home! (TV film)
1989 A Little Bit Strange (TV film)
Death Spa
Polly (TV film)
1988 Cesta do Ameriky
Looner, The (TV film)
The Return of Desperado (TV film)
1987 Číslo jedna s kulkou

TV seriály

2020 $weethearts (TV seriál)
2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Černé pondělí (TV seriál)
339 (S01E03)
Rel (TV seriál)
Mom (E11)
Shameless (TV seriál)
Adios Gringos (S10E06)
2017 Survivor's Remorse (TV seriál)
Future Plans (S04E08)
Reparations (S04E06)
Fallout (S04E01)
2016 Saints & Sinners (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Pimp's Paradise (S06E07)
Refugees (S06E05)
Chirurgové (TV seriál)
Maminka se snažila (S12E22)
To nic, mami (S12E19)
2015 Hand of God (TV seriál)
The Tie That Binds (S01E10)
He So Loved (S01E04)
Murder in the First (TV seriál)
Out of the Shadows (S02E08)
Oh, Mexico (S02E06)
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
The Two Lisas (S05E03)
další epizody (4)
2014 Shameless (TV seriál)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
Hope Springs Paternal (S04E08)
My Oldest Daughter (S04E02)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
New Orleans I. (S11E18)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Civil Wrongs (S03E10)
Where There's a Will (S03E08)
další epizody (5)
Castle na zabití (TV seriál)
Čas ukáže (S06E05)
2012 Go On (TV seriál)
Dinner Takes All (E09)
Videogame, Set, Match (E08)
Roomieloverfriends (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Shameless (TV seriál)
I'll Light a Candle for You Every Day (S02E03)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Miluj tak, jak lžeš (S03E12)
Hozená rukavice (S03E05)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Šílenství (S02E08)
Štvavá královna (S02E04)
Shameless (TV seriál)
Three Boys (S01E05)
Casey Casden (S01E04)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Stone Cold (E16)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Just Between Friends (S03E06)
A Fair to Remember (S03E04)
Parental Guidance Required (S03E03)
další epizody (5)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
A Mother Knows (S02E08)
Final Curtain (S02E06)
další epizody (7)
Dexter (TV seriál)
Prakticky dokonalá (S05E03)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Duše (S07E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Justiční omyl (S09E14)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rychlost zabíjí (S03E08)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty (S01E20)
Chapter Eighteen (S01E18)
Chapter Seventeen (S01E17)
2000 Oh Drama! (TV seriál)
1997 Orleans (TV seriál)
1995 Under One Roof (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Rhythm & Blues (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2009 Good Hair
2000 Intimate Portrait: Star Jones (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 In the Company of Friends (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky