foto

Paul Falk

  • nar. 17.12.1996 (22 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
2016 Kaltfront (TV film)
2015 Besser spät als nie (TV film)
2014 Die Auserwählten (TV film)
2012 Kleine Morde
2009 Příběhy o lásce: Cesta za štěstím (TV film)
2007 Král Matěj

TV seriály

2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Falsche Erwartungen (S04E08)
Mut zur Zukunft (S04E04)
Glaube, Liebe, Hoffnung (S03E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Král zlodějů (S21E04)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Spiel des Lebens (S03E09)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schlechte Nachrichten (S02E09)
Männerherzen (S02E08)
Versteckte Wahrheiten (S02E07)
další epizody (4)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace