foto

Yorgo Voyagis

  • nar. 6.12.1945 (73 let)
    Atheny, Řecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dove non ho mai abitato
2014 Papou
Promakhos
2013 Amaro Amore
2012 Bitva u Vídně 1683
2011 Without Borders
2004 Signora
2002 L'inverno
Lilly's Story
Trosečníci
2001 Beautiful People
Cavalieri che fecero l'impresa, I
1999 Der arabische Prinz (TV film)
Guardami
1997 Odysseus (TV film)
Sous les pieds des femmes
1993 Vortice mortale
1992 Agentka s digitálním srdcem (TV film)
1990 Hora odvahy
1989 Rouge Venise
1988 48 hodin v Paříži
Grandi cacciatori
Upíři v Benátkách
1987 Julie a Julie
1986 Naso di cane (TV film)
1984 Malá bubenice
1983 O stohos
1982 Casa stregata, La
Do postele vždy a ochotně
Eccezzziunale... veramente
Přeludy pouště
1981 Amante tutta da scoprire, L'
Assistente sociale tutta pepe e tutta sale, L'
1978 Nero veneziano
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
Nová strašidla
1975 Kronika žhavých let
1971 Poslední údolí
1970 The Adventurers
1969 Maminčino srdce
1968 Età del malessere, L'
Giarrettiera Colt
1967 Killer Kid
To prosopo tis Medousas
1964 Řek Zorba

TV seriály

2007 Medicina generale (TV seriál)
2006 An m' agapas (TV seriál)
2002 První pondělí (TV seriál)
2000 ...Ystera, irthan oi melisses (TV seriál)
Distretto di polizia (TV seriál)
1997 Jeavaeri (TV seriál)
1995 Modrá země (TV seriál)
1992 Ispettore anticrimine, L' (TV seriál)
1991 Agapi tis gatas, I (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Kdo je Bourne? (TV seriál)
Pouť za štěstím (TV seriál)
1987 Nel gorgo del peccato (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Lend Me an Ear (S03E18)
1986 Boss,Il (TV seriál)
1983 Capitaine X (TV seriál)
1974 Orlando furioso (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace