foto

Greta Bohacek

  • nar. 2000
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jupiter
2016 Freddy Eddy
2014 Keine Zeit für Träume (TV film)
Neufeld, mitkommen! (TV film)
2011 Hotel Lux
Kdo, když ne my
1995 Slavnost

TV seriály

2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Amöbenliebe (S09E02)
2019 Bauhaus – Nová doba (TV seriál)
Březnoví padlí (E03)
Princ thébský (E02)
Der Lehrer (TV seriál)
...weil Dummheit nicht lustig ist, sondern traurig (S07E03)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Mut (S03E10)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Annäherungsversuche (S17E32)
2013 About: Kate (TV seriál)
Doc Meets Dorf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky