foto

Ari Sundell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2015 Vasen ja oikea (TV film)
2012 Lumihiutalemuodostelma (TV film)
Punainen nauha (TV film)
2009 Pääministeri (TV film)
2008 Suuri performanssi (TV film)
2007 Katve (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2002 Tappava säde (TV film)
2000 Ei kaikki miehet petä
1999 Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1989 Kultainen koskelo (TV film)
Punaiset purjeet (TV film)
Terroristit (TV film)
1986 Leonardon ikkunat (TV film)
1985 Ylösnousemus
1984 Raw War (TV film)
1983 Unelmajuna (TV film)
1981 Punaiset saappaat ja muita ihmeitä (TV film)
1980 Laahus (TV film)

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Pääroolissa (TV seriál)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1983 Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)

Dokumentární

2017 Urheilu-Suomi (TV seriál)

TV pořady

2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2016 Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
2012 Puu, Puurtinen ja Tervomaa (TV pořad)
2009 Radio Millennium (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)
2005 Pressiklubi (TV pořad)
Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
2002 Yokotai (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
1988 Pohjantähden alla (TV pořad)
Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)
1986 Pilat palat pois (TV pořad)
1983 Velipuolikuu (TV pořad)

Koncert

2013 Joulun tähdet Espoossa (koncert)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Pääroolissa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky